Választás: közös polgármesterjelöltet állít négy ellenzéki párt Kőbányán

Desktop
(forrás: Balogh Zoltán - MTI)

Közös polgármesterjelölteket állít Budapest legtöbb kerületében az MSZP, a Párbeszéd, a DK és a Momentum - jelentette be Molnár Zsolt, az MSZP budapesti elnöke. A személyekről pár hónapos tárgyalások után állapodtak meg. 

A jelölteket közösen támogatják, ők a kerületekben a legesélyesebbek arra, hogy leváltsák a Fidesz "embereit", és az összefogás résztvevői támogatni fogják a főpolgármester-jelölti előválasztás második fordulójában nyertes jelöltet.

A megállapodás szerint a X. kerületben Somlyódi Csabát (MSZP) jelölik.

Az LMP-t még mindenképpen várják az összefogásba. Velük a tárgyalások nem jutottak olyan szintre, hogy budapesti szintű megállapodást kössenek, de a 23 kerület többségében vannak helyi megállapodások. A Jobbikkal kapcsolatban helyi szinten lehetőséget biztosítanak a megállapodásra, de polgármesteri szintű egyezségre nem látnak lehetőséget az ellenzéki pártok.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek