Két hét tűzszünetet hirdetett Puzsér

Desktop
(fotó: Koszticsák Szilárd - MTI)
(fotó: Koszticsák Szilárd - MTI)

Az LMP és a Jobbik által támogatott főpolgármester-jelölt a következő két hétre, az EP-választásig, felfüggesztette kampánytevékenységét.

„Két hét múlva uniós választás lesz. Nem hiszem, hogy sorsfordító vagy, hogy a tétje történelmi volna, de fontos lehet azoknak az erőknek, melyek működő válaszokat keresnek a kontinens és a civilizáció előtt tornyosuló kihívásokra. Ilyen válasz a zöld környezet és a megújuló energia – ilyen válasz a globális fenntarthatóság. Ilyen a szociálisan egységesülő Európa, ilyen a migráció jelentette kihívás humánus és hatékony kezelése, ilyen a multinacionális részvénytársaságok arányos adóztatása és törvény előtti egyenlőségük biztosítása, ilyen az egyéni és kollektív szabadságjogok fenntartása és bővítése. Szeretném, ha a következő két hét ezekről a témákról szólna, ezért május 27-ig felfüggesztem a kampányomat.

Tegnap még leadtam egy Magyar Hírlap-interjút, a következő két hétben pedig nem fogom támadni a budapesti politikai élet szereplőit, és visszavonom az utcáról azokat a szórólapokat, melyek az MSZP-DK pártszövetség polgármester-jelöltjeinek alkalmasságát firtatják. Európa sorskérdései megérdemelnek két hét tűzszünetet” – írta közösségi oldalán Puzsér. Jelezte, megpróbálta Karácsony Gergelyt is rávenni erre a gesztusra, azonban nem járt sikerrel.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek