Így igényelhetsz gázárkedvezményt ha nagycsaládos vagy

Desktop

Ha nagycsaládos vagy, azaz van legalább három gyermeked akivel egy háztartásban élsz és aki után havonta folyósítanak családi pótlékot, akkor jogosult lehetsz a nagycsaládosok gázárkedvezményére. A jogosultsághoz még arra van szükség, hogy egyetemes szolgáltatási szerződéssel rendelkezzél.

Ha ezek mind megvannak, akkor már csak bele kell vágni az igénylés menetébe. Ne ijedj meg, annyira nem is bonyolult.

Bárhol laksz is Budapesten, a VIII. kerületi kormányhivatalnál kell benyújtanod a kérelmet, az év során bármikor, visszamenőlegesen maximum két hónapra.

Ezt az igénylőlapot kell kitölteni és mellékelni kell az utolsó részszámla másolatát, valamint az újonnan bekapcsolt felhasználási hely esetén a szerződés másolatát.

Fontos, hogy csak az a személy lehet az igénylő, akinek a nevére kiállítják a számlát!

A kedvezmény mértékének kiszámítása nem egyszerű feladat, a részletes leírás megtalálható a Nagycsaládosok Országos Egyesületének honlapján.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek