Már a kőbányai kormányablakban is intézhetünk adóügyeket

Oszd meg másokkal!

Desktop
Illusztráció (forrás: kormanyhivatal.hu)

Hét budapesti kormányablakban - köztük a kőbányai kormányablakban - nyílt meg a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ügyintézési pontja, ahol az ügyfelek a szokásos kormányablakban intézhető több mint 1600 ügytípus mellett már különböző adóügyeiket is elintézhetik.

Ezekben a kormányablakokban az adóbevallással, adószámlával, adóbefizetéssel, adóazonosító jellel kapcsolatos ügyeik intézése mellett különböző adó-, jövedelem és egyéb igazolásokat is kérhetünk, és beadhatjuk beadványainkat az adóhivatal felé.

A kormányhivatal egy másik fontos fejlesztést is végrehajt Kőbányán: az Éles saroknál lévő modern irodaházba költözött a X. Kerületi Hivatal, és a közeljövőben a kormányhivatal állampolgársági és anyakönyvi szakterületei is ide költöznek, több száz munkahelyet hozva Kőbányára.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek