ÁÁT Services Kft.

1106 Budapest, Maglódi út 16. | +36-30-894-9465 | http://www.aatservices.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Márkafüggetlen autószerviz.

Cégünk telephelyén teljes körű és független autószervizként működünk több mint tíz éve, amit ügyfeleink nagy száma kellőképpen igazol. Magán és céges (flotta ) partnereink tapasztalhatták rugalmasságunkat és kreativitásunkat munkánk során, hogy gépjárműjük minél előbb szolgálatukban legyen. Elsődleges dolgunk a minőség és a költség kímélés betartása.

A minőségi munkákat egy vezető autószerelő mester, aki harmincöt éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, vezeti, ellenőrzi és koordinálja . Dolgozóink technikusi és szakmai végzettséggel rendelkeznek, amit évenként szakmai tanfolyamokkal bővitenek a jobb és színvonalasabb munkák elvégzéséhez. Költségkímélésünket, több partner színvonalas alkatrész áruházaikban található gyári minőségű és igen nagyszámú választékából tudjuk biztosítani. Kérésére, alkatrész bázisunkból ön választhatja ki a magának legmegfelelőbb árral vagy minőséggel rendelkező alkatrészeket. Szakmailag természetesen segítünk önnek a megfelelő választásban is.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 17.00
Kedd08.00 – 17.00
Szerda08.00 – 17.00
Csütörtök08.00 – 17.00
Péntek08.00 – 17.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-894-9465
Honlap:http://www.aatservices.hu
Facebook:https://www.facebook.com/aatservices.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek