Autó Pátkai

1106 Budapest, Jászberényi út 93-95. | +36-1-261-2290 | http://www.autopatkai.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Családi vállalkozásunkat 1992-ben alapítottuk gyorsszerviz jellegű munkák végzésére. Szervizünk az Örs Vezér tértől 10 percre Kőbánya és Rákoskeresztúr határán található. A kezdeti alaptevékenységi kört fokozatosan fejlesztettük az igényeknek megfelelően. Jelenleg teljes körű szervizszolgáltatással, öt gépkocsi számára létesített beállóval és kulturált ügyfélváróval rendelkező műhelyben várjuk régi és leendő ügyfeleinket.

Nagy hangsúlyt fektetek a családias légkörre és a kulturált munkakörülményekre. Elsőrendű szempont számomra, hogy mindig a kor technikai csúcsát képviselő felszereltséggel és technológiával álljunk tisztelt ügyfeleink rendelkezésére. Nem csak az Ön által észlelt problémát orvosoljuk, hanem nyitott szemmel járva felhívjuk figyelmét a később esedékes javításokra is, hogy tőlünk távozva mindig biztonságban érezhesse magát az utakon.

Kollégáim és én folyamatos szakmai képzéseken veszünk részt annak érdekében, hogy az Ön autóját a lehető legjobb műszaki állapotban tartsuk. A Pátkai Autó Kft.-nél gépkocsija precíz, szakszerű javításban részesül: Ön és családja nálunk biztonságot vásárol.

30 éves szakmai tapasztalatomra garancia, hogy Talmácsi Gábor gyorsasági motoros világbajnok versenymotorját 3 éves korától 18 éves koráig én készítettem fel előbb a hazai, majd az európai versenyekre. (Pátkai Miklós cégvezető)

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 17.00
Kedd08.00 – 17.00
Szerda08.00 – 17.00
Csütörtök08.00 – 17.00
Péntek08.00 – 17.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.