Carimpex Kft. - autószerviz

1106 Budapest, Maglódi út 6. | +36-1-433-3928, +36-1-433-3929 | http://carimpex.hu
Desktop

Tisztelt Hölgyem/Uram! Tájékoztatni kívánjuk önöket Cégismertetőnk által.

Cégünk működése több évtizedes múltra tekint vissza. Márkafüggetlen szakszervizként vállaljuk személy és haszongépjárművek teljes körű javítását és alkatrész ellátását. Személygépjárművek típus ismeretét, javítását 1975-ös évjárattól követjük nyomon. A mai kor megköveteli a folyamatos technikai újdonságok nyomon követését. Ennek megfelelően cégünk folyamatos fejlesztésekkel bővíti a technikai /szerelési/ szakirányú ismereteit. Míg az elmúlt évtizedekben főleg VW, MECEDES, FORD, FIAT, PEUGEOT, CITROEN, SEAT, SKODA, AUDI, SUZUKI, OPEL uralta az európai piacot, azóta a TOYOTA, KIA, MAZDA, DAEWOO, CHEVROLET, HONDA személygépjárművek is egyre nagyobb piaci részesedéssel rendelkeznek melyek szervizelését cégünk vállalja.

Alkatrész minőség

Talán ez a legnehezebb kérdés, cégünk által történő árajánlat elkészítésekor. Cégünk ezért minőségi ár-érték arányt figyelembe véve tájékoztatja ügyfeleit a lehetséges minőségi termékek különböző árairól. Főbb kategóriák a gyári, gyárival megegyező minőségű és minőségi után gyártott termékek. Gyártói márkajelzéssel értékesítő vállalatok egyes termék csoportok esetén is előfordulhatnak minőségi különbségek. Ekkor szükséges a több éves értékesítési és szerviz tapasztalat amely révén munkatársunk segítséget tud nyújtani az ügyfelek részére. Fontos megemlíteni, hogy a gépjármű biztonságos működését biztosító alkatrészek esetében, érdemes a minőségileg, gyárival azonos, utángyártott alkatrészeket beépíteni. Ha például egy VW, Mercedes, stb. típusú gépjárműbe Sachs-Boge lengéscsillapító lett beszerelve, akkor ezen márka jelzésű után gyártott alkatrészeket ajánljuk beépítésre. Példaként még a kuplung szerelést, a vezérlést említeném, melynek esetleges meghibásodása, silány alkatrész beépítés esetén, nagy összegű kárt okozhat.

Kérnénk fontolják meg ajánlatainkat, mellyel a esetleges minőségi hibákat elkerülve kínáljuk kedvezményes alkatrész és szerviz szolgáltatásunkat.

"Nincs annál dühítőbb dolog, mint amikor az olcsóbb, ki nem próbált márkajelzésű alkatrészek meghibásodáshoz vezetnek."

Szolgáltatásink : 

  • Autószerviz fék, futómű, kuplung, motor stb. általános felujitások javítások
  • Autó diagnosztika  -Bosch, Mercedes, Bmw, Audi, Volkswagen, Seat, Skoda stb. gyári diagnosztika 
  • Klíma javítás 
  • Turbó javitás
  • Vizsgáztatás
  • Karosszéria javítás
  • Fényezés
  • Gumi szerviz- szerelés, centirózás

Üdvözlettel 

Varga László

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 17.00
Kedd08.00 – 17.00
Szerda08.00 – 17.00
Csütörtök08.00 – 17.00
Péntek08.00 – 17.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, Maestro
Parkolás:saját parkolóban ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Varga László
Telefon:+36-1-433-3928, +36-1-433-3929
Email:carimpexszerviz@gmail.com
Honlap:http://carimpex.hu
Facebook:https://www.facebook.com/carimpexauto
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.