MobilStar Autótechnika és Tachográfszerviz - Újhegyi út

1108 Budapest, Újhegyi út 7. | +36-1-433-5761 | http://mobilstar1.echt.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Gördüljön be Magyarország egyik legmegbízhatóbb márkafüggetlen szerizébe! Bizonyítani szeretnénk, hogy a szakszervizen kívül is van élet. Hisszük, hogy nálunk ugyanazt a szolgáltatást megkaphatja kedvezőbb áron, ügyfélközpontúbb kiszolgálás mellett!

Cégünk a Nemzeti Közlekedési Hatóság engedélye alapján végzi a személy- és tehergépkocsik időszakos műszaki felülvizsgálatát. A vizsgára hozott járműveket előzetes állapotfelvételen vizsgáljuk, így az esetleges hibákról és azok javításának költségéről ajánlatot is tudunk adni. A vizsgálat során az elvárásoknak megfelelően fékpadon, lengéscsillapító vizsgáló padon valamint futóműmozgató padon teszteljük autóját valamint aknára állva vagy emelőn felemelve a gépkocsit részletesen megvizsgáljuk, hogy a gépkocsi karosszériája és alkatrészei üzembiztosak-e.

Tachográf laborunk szakemberei segítségével  a tehergépkocsik tachográfjainak illesztését, kisjavítását, hitelesítését is végezzük. A 2 éves illesztést és a 6 éves hitelesítő tevékenységet egyaránt helyben végezzük.

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 16.00
Kedd07.00 – 16.00
Szerda07.00 – 16.00
Csütörtök07.00 – 16.00
Péntek07.00 – 16.00
Szombaton előzetes egyeztetés alapján javítunk.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek