Rusztika Bt.

1107 Budapest, Mázsa u. 4. | +36-1-261-9328 | http://www.alvazvedelem.com

Oszd meg másokkal!

Desktop

A cég tevékenysége: alvázvédelem és teljeskörű autóápolás

A fő tevékenység az alváz és üregvédelem a svéd Dinitrol cég 80 éves tapasztalatára alapszik. Az alvázvédelemre is külön-külön speciális anyagokat, speciális szerszámokkal, technológiával használja, mely biztosítja a gépkocsi optimális korrózióvédelmét.

  • Miért is kell az autó korrózióvédelmére gondolnunk?

Azért, mert az autók 90%-ban vaslemezből készülnek, és mint tudjuk ez az anyag oxidálódik. Ehhez nagymértékben „hozzásegít” a közutjaink téli sózása, a jégbordák, az utak szennyezettsége, kőfelverődések, és egyéb hatások. Az alváz és üregvédelem ezt a rozsdásodási folyamatot szünteti vagy előzi meg.

Az alváz és üregvédő szerek tartalmaznak inhibridáló anyagot, mely meggátolja a rozsdásodási folyamatot. 

  • A kezelésről néhány mondatban:

A kerékjárati dobok leszerelése, az alváz lúgos mosószerrel, nagynyomású gőzborotvával történő megtisztítása. A zsírtalanító tisztítás után történik a rozsda eltávolítása Dinitrol RC900 és Korrant rozsdapassziváló anyagokkal. Gépkocsi megszáradása után /mely téli időszakban is biztosított/ következik az üregelés előkészítése. A Dinitrol technológiai rajzai alapján bontással ill., furatok készítésével biztosított az optimális kezelési hozzáférés. Az üregvédelem Dinitrol Penetrant anyaggal történik, mely a megfelelő flexibilis és speciális fúvókájú szerszámokkal kerül bevitelre. Az üregelés végeztével a kezelő nyílások lezárása műanyagdugókkal történik. Ezután következik az alvázvédelem. Itt is a speciális szerszámoké és a Dinitrol Sealant típusú alvázvédő anyagé a főszerep. Az alvázvédelem elkészülte után a kerékjárati dobok, kerekek visszaszerelése és a karosszéria letisztítása zárja a munkafolyamatot. Ez a kezelés az évenkénti ellenőrzés mellett kb., 5-6 évre biztosítja a gépkocsi korrózióvédelmét. Természetesen a sérülések, javítások, elemcserék utáni kezelése ajánlott!

  • Autóápolás:

E tevékenység a gépkocsi alsó-, külső-, motor mosását, és belső tisztítását, kárpit tisztítását, polírozását foglalja magában. Ezen kívül olajcsere motorba, váltóba, differenciálműbe, valamint zsírzószemekkel ellátott csuklószerkezetek zsírzása.

Nyitvatartás:

Hétfő07.30 – 17.00
Kedd07.30 – 17.00
Szerda07.30 – 17.00
Csütörtök07.30 – 17.00
Péntek07.30 – 17.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:nincs

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Katona Ernő
Telefon:+36-1-261-9328
Email:info@alvazvedelem.com
Honlap:http://www.alvazvedelem.com
Facebook:https://www.facebook.com/dinitrol.rusztikabt
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.