Árkád Egészségközpont - Árkád

1106 Budapest, Örs vezér tere 25/A. fszt. 048. | +36-70-670-0220, +36-30-426-5033 | http://www.arkadegeszsegkozpont.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Egészségközpontunk alaptörekvése az ügyfélbarát, minőségi egészségügyi szolgáltatások biztosítása ügyfeleink számára. Az egyéni érdekeket szem előtt tartva, igényeikhez rugalmasan alkalmazkodva állunk a hozzánk fordulók szolgálatára. Orvosaink fontosnak tartják a testi-lelki egyensúly megteremtését és annak fenntartását, melynek elérésében a konzervatív gyógymódok mellett különféle alternatív módszerekkel, terápiákkal segítik az ide látogatókat.

Hitvallásunk az öngondoskodás alapjainak megteremtése, az egészség megőrzésére való törekvés. Legfőbb célunk, hogy mindenki tudatosan védje egészségét és rendszeresen járjon szűrővizsgálatokra és akár egyszerűbbnek, hétköznapinak tűnő egészségügyi problémákkal is keresse fel orvosát.

Központjaink az összes szakterületet lefedik: teljes körű járóbeteg szakellátást nyújtanak. Szoros partneri összeköttetésünknek köszönhetően teljes képalkotó diagnosztika (MRI, CT, röntgen) elvégzése mellett állítunk fel szakorvosi diagnózisokat, a laborvizsgálatok elvégzéséhez korszerű labordiagnosztikai park áll rendelkezésünkre, amely lehetővé teszi, hogy a leletek akár 24 órán belül kiadásra kerüljenek.

A magánszemélyek gyógyítása mellett cégek számára partnerek vagyunk a foglalkozás-egészségügyi szolgáltatások területén. Helyszíni egészségnapokat szervezünk, menedzserszűréseket végezünk. A rendelőinkben gyógyító orvosok szakterületük elismert specialistái, akik nagy gyakorlattal rendelkeznek, naprakészen követik az orvostudományban elért újításokat, eredményeket, ismerik és alkalmazzák a legmodernebb eljárásokat, hiszen az állandó fejlesztés a minőségi gyógyító munka garanciája.

Cégcsoportunk új terméke a magán egészségügyi biztosítás, amely segítségével biztosítjuk pácienseik részére, hogy idő- és energia-megtakarítás mellett a lehető leggyorsabb és legszakszerűbb ellátást kapják.

Megújult környezetben várjuk Önöket, a bevásárlóközpont földszintjén, az Árkád I. és II. között középen a mozgójárdánál, a Butlers lakberendezési üzlettel szembeni folyosón

Szerettel várjuk Budán, a Mammut Bevásárlóközpontban található egészségközpontunkban is!

Nyitvatartás:

Hétfő07.30 – 20.00
Kedd07.30 – 20.00
Szerda07.30 – 20.00
Csütörtök07.30 – 20.00
Péntek07.30 – 20.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard
Parkolás:utcán fizetős, saját parkolóban ingyenes, saját parkolóban fizetős
Parkolási megjegyzés:A bevásárlóközpont parkolóházában az első 2 órában hétvégén is ingyenes a parkolás. A bevásárlóközpont és a szomszédos háztömbök blokkja fizetős. Részletek: http://www.arkadbudapest.hu/szolgaltatasok#parkolas
Egyéb utalványok, kártyák:egészségpénztári kártyák, Ticket Wellness
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek