Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet

1106 Budapest, Maglódi út 89-91. | +36-1-432-7500, +36-1-432-7600 | http://www.bajcsy.hu
Desktop

A Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet elsősorban Budapest X. és XVII. kerülete lakosságának, de természetesen a területen kívülről hozzánk forduló betegek részére is nyújt egészségügyi szolgáltatást a prevenciótól a diagnosztikán és terápián keresztül a rehabilitációig.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes, saját parkolóban fizetős
Parkolási megjegyzés:A kórház területén kialakított parkoló található. A beteget beszállító magán személygépkocsi után a kórház parkolási díjat nem számít fel 60 percen keresztül betegszállítás és hazaszállítás esetén. Az ezen időszakot meghaladó várakozás térítés ellenében történik.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-432-7500, +36-1-432-7600
Email:bajcsykorhaz@bajcsy.hu
Honlap:http://www.bajcsy.hu
Facebook:https://www.facebook.com/bajcsy
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek