Békesziget Masszázs Szalon

1108 Budapest, Mádi u. 200. 5. em. 28. | +36-30-592-0421 | http://www.bekeszigetmasszazs.hu
Desktop

Sok szeretettel köszönti a Békesziget Masszázs világa!

Hajnal Csillának hívnak, és több éve foglalkozom masszázzsal, ami nemcsak a hivatásom, de szerelem is számomra. Gyógyító svédmasszázzsal, Thai masszázsokkal és Lomi Lomi Nui masszázzsal foglalkozom. Imádok masszírozni és segíteni embereknek, számomra a masszázs a kapcsolódás művészete, amely során a gyógyító energia felébred és működni kezd. Érdekes felismerés volt, hogy miért lettem masszőr. Az érintés és a minőségi együtt töltött idő fontos szeretetnyelvem, emellett személyesen is érintett vagyok örökletes gerincproblémával, így pontosan tudom, hogy a profi masszázs mekkora kincs az életben.

Minden testi tünet lelki eredetű okra vezethető vissza. Az életben valamilyen feladatot akadálynak élünk meg, amelynek következtében az életenergiánk blokkolódik, ez kezdetben feszültséget, súlyosabb esetben pszichoszomatizált betegséget okozhat. Az energia nem vész el, csak átalakul, és a testünk minden lelki bajunk hordozójává válik. A masszázs ezeknek a testi tüneteknek és lelki okoknak a gyógyításában tud segíteni. Fontos a megfelelő masszőrrel való találkozás, mert az energetikai kapcsolódásban, az érintésben, a beszélgetésben, adott esetben egy jóízű nevetésben már jó sok feszültség oldódik.

Különböző masszázs típusok közül lehet választani, amelyeket minden esetben személyre szabok, úgy szoktam mondani, hogy freestyle masszázst nyújtok, mindig flowban, áramlásban végzem a munkám. Az erősséget és az intenzitást minden alkalommal egyeztetem a vendégeimmel, mert minden találkozás más, és az igények is változhatnak. Egyszer a gyógyító fájdalomra van szükség, máskor a pihentető érintés esik jól. Érdemes a különböző masszázsfajtákat váltogatva igénybe venni.

Svédmasszázs gyors és kíméletlen tüneti kezelésre megoldás. A Pitbullképző növendékei szeretik és igénylik az erős izomlazító sportmasszást.

Thai masszázst a lusta és nagyon kötött, nem szeretek jógázni típusú embereknek javaslom. Az egész test energia blokkjait végig oldjuk, nyújtunk és páros jóga gyakorlatokat is bevetünk a kezelés során.

Lomi Lomi Nui masszázs a finom és puha érintésre vágyók kedvence, anyai szeretetenergiával és a víz hullámzó áramlásával lehet legjobban leírni.

Otthonos, békés környezetben és kedvező árakkal várok mindenkit szeretettel a Köki Terminálhoz közel.

Kedvezményes bérletek és ajándékutalvány kapható, 6 hónapig érvényesek.

Várom számkijelzéses hívását H-SZ a 0630 592 0421-es számon, minden csodás jót kívánok!

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 20.00
Kedd08.00 – 20.00
Szerda08.00 – 20.00
Csütörtök08.00 – 20.00
Péntek08.00 – 20.00
Szombat08.00 – 20.00
Időpontot előzetes telefonos egyeztetéssel lehet kérni.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Hajnal Csilla
Telefon:+36-30-592-0421
Email:peaceislandmassage@gmail.com
Honlap:http://www.bekeszigetmasszazs.hu
Facebook:https://www.facebook.com/bekesziget
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.