Hársfa Pszicho Műhely

1101 Budapest, Szalonka köz 3/A. | +36-70-223-7029 | http://pszichologusa.hu
Desktop

A hársfa virága gyógyító erővel bír. Egyes mitológiák szerint a hárs a gyermekek, felnőttek, minden élőlény védelmezője.

Műhelyünket egy a múlt század közepén működő családorvosi rendelőben hoztuk létre, 2013-ban. Fontosnak tartjuk a hagyományt és a megújulást, hogy felmenőink örökségét úgy őrizzük meg, ahogyan saját személyiségünknek az a legjobb. Felnőtt klienseinknek segítünk abban, hogy megtalálják saját, személyes értékeiket, a legfőbb céljaik megvalósításához vezető utat. A több generáció egymásra hatása fontos számunkra a családterápiák és a gyermek-pszichológiai konzultációk során is.

Többféle módszerrel támogatjuk a különböző korosztályokat, egyéni és csoportos formában. A gyermek-pszichológiai konzultáció során egyénileg foglalkozunk kicsikkel vagy kamaszokkal, a szülőkkel együttműködve. A gyerekjáték-dráma is ennek a korosztálynak ajánlott, csoportos formában. Pszichodráma csoportokat felnőtteknek is tartunk, akárcsak egyéni konzultációt. Az egész családdal együtt is tudunk foglalkozni, a probléma jellegétől függően családterápia vagy párterápia formájában.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Hegyi Nóra
Telefon:+36-70-223-7029
Email:info@pszichologusa.hu
Honlap:http://pszichologusa.hu
Facebook:https://www.facebook.com/pszichomuhely
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.