Kőrösi Csoma Sándor úti védőnői szolgálat - Palikné Dezső Zsuzsanna

1105 Budapest, Kőrösi Csoma Sándor út 43-51. | +36-1-431-7095 | http://www.bkhk.hu
Desktop

A Védőnői Szolgálat védőnői (család- és nővédelmi, várandós) gondozási tevékenységet szervez azon családok körében, ahol várandós és gyermekágyas anya, illetve 0-6 éves korú gyermek él, valamint ahol 6-18 éves, iskolába nem járó gyermek van. Ellátást biztosít továbbá az egyes alap- és középfokú oktatási intézmények diákjai számára, a miniszteri rendeletben foglalt szakmai követelményeknek megfelelően. Az intézményekhez kapcsolódóan, a középiskolák és szakiskolák tanulóinak iskola-egészségügyi (általános orvos szakmai és iskolafogorvosi) ellátást nyújt, függetlenül attól, hogy a tanulók melyik korosztályba tartoznak: az előzőekhez hasonló ismérvek alapján.

Területi védőnő kereső

Nyitvatartás:

Várandós tanácsadás:

  • Péntek: 8-10

Önálló védőnői tanácsadás:

  • Hétfő: 12-14

Az időpontok a Bárka Kőbányai Humánszolgáltató Központ honlapján ellenőrizhetők.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-431-7095
Honlap:http://www.bkhk.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek