Panda Szalon

1105 Budapest, Mádi u. 2/B. fszt. | +36-30-501-1255 | http://relax423.webnode.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Üdvözöllek! Scheffer István vagyok, gyógy- és sportmasszőr. Tanulmányaim elvégzésével és szakmai gyakorlataim befejeztével úgy gondoltam, hogy egy önálló vállalkozás indításával próbálom kamatoztatni tudásomat. Igyekeztem a masszázsfajtákról mindent körültekintően és alaposan elsajátítani, szakmai gyakorlataim alatt kezelt pácienseim visszajelzései alapján úgy éreztem itt az idő. Tanulmányaimat a Gábor Dénes Főiskola keretein belül működő Meta Don Bosco Szakképző Iskolában végeztem, Gyógy - és Sportmasszőr szakon. Már az iskolai évek alatt kórházi gyakorlatokon vettem részt - Országos Korányi  Tbc és Pulmonológiai Intézet, Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet (ORFI), Széchenyi Gyógyfürdő, Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet, Szivárvány Idősek Otthona, Kőbányai Sportklub Birkózó szakosztály. Ezek után úgy gondoltam a szakmai továbbképzés nem árt, ezért részt vettem: Talpreflexológia, Nyirokmasszázs és Cellulitmasszázs képzéseken, melyeket sikeresen el is végeztem.

Mivel felgyorsult életünk egyik legnagyobb problémája a STRESSZ, ami rengeteg egyéb megbetegedés kiváltó oka, így erre kínálok minél hatékonyabb és tartósabb megoldást. Remélem neked is tudok majd segíteni!

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 21.00
Kedd09.00 – 21.00
Szerda09.00 – 21.00
Csütörtök09.00 – 21.00
Péntek09.00 – 21.00
Szombat09.00 – 21.00
Vasárnap09.00 – 21.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:nincs

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Scheffer István
Telefon:+36-30-501-1255
Email:pityu13@hotmail.com
Honlap:http://relax423.webnode.hu
Facebook:https://www.facebook.com/pg/pandaszalon
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek