Kőbányai Fotóklub

1105 Budapest, Szent László tér 7-14. | +36-20-531-5313 | http://www.fotoklubkobanya.hu
Desktop

A Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban működő Kőbányai Fotóklub működésének ideje alatt generációk nőttek fel és lettek örök szerelmesei a fotózásnak, a fotóművészetnek. Különböző korú és foglalkozású emberek sokasága ismerkedett meg a fényképezés technikájával, a vizuális kultúrával. A fotóklub tagjai közül sokan váltak ismertté országos és nemzetközi kiállításon és nyertek díjakat különféle pályázatokon. Az eredményes munka elismeréseként, a klub nívódíjat, miniszteri dicséretet, kiváló együttes címet kapott. A fotóklub tagja a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetségének, melynek rendezvényein, kiállításain tagjaink rendszeresen részt vesznek.

A klub nemcsak arra volt alkalmas, hogy a fotókultúrát terjessze, hanem arra is, hogy egy baráti közösség alakuljon ki egy kis szigetet képezve a mai rohanó világban. Az elmúlt évek, évtizedek alatt új technikák bukkantak fel a számítógép és digitális kamera formájában, de a pillanat varázsát, intimitását, hangulatát semmilyen ördöngös technika nem tudja felülmúlni. Minden évben sok látogató, barát és ismerős győződhet meg a Kőbányai Fotóklub alkotásainak sokszínűségéről, új stílusokra való nyitottságáról is.

Jelentkezés Kele János klubvezetőnél.

Nyitvatartás:

Kedd18.00 – 20.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Kele János klubvezető
Telefon:+36-20-531-5313
Email:kelejanos@gmail.com
Honlap:http://www.fotoklubkobanya.hu
Facebook:https://www.facebook.com/fotoklubkobanya
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.