TIT Budapesti Planetárium (zárva)

1101 Budapest, Népliget u. . | +36-1-263-1811, +36-1-265-0725 | http://www.planetarium.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Karbantartás miatt zárva. Az épület felújítása miatt a Planetáriumban nem tudunk vetítéseket tartani. Megértésüket köszönjük!

2017, augusztus 1-től a TIT Uránia Csillagvizsgálóba áttelepített programjainkkal várjuk az érdeklődőket. Az ottani műsorról a csillagvizsgáló honlapján tájékozódhatnak.

A Planetárium épületét 1977. augusztus 17-én adták át a Népligetben, melynek első csillagászati műsorát augusztus 20-án tekinthette meg a nagyközönség. Intézményünk azóta is az összekötő híd szerepét tölti be a csillagász és a nagyközönség között. Jellegét tekintve inkább színháznak mondható.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek