Törekvés Művelődési Központ

1101 Budapest, Könyves Kálmán körút 25. | +36-1-263-0299 | http://www.torekves.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Törekvés Művelődési Központ a főváros és az ország egyik legrégebbi művelődési intézménye, mely alapítása óta folyamatosan működik.

A Törekvés Táncegyüttes mellett, nemzetiségi tánccsoportok jöttek létre, majd mára a társas és versenytánc is csatlakozott a tevékenységhez. Ma már több száz fiatal táncol a mindennapokon a ház falai között.

Az intézmény a nyugdíjas vasutas társadalom országos rendezvényeinek szervezője, rendezője.

2008-ban a Törekvés 120. évfordulója alkalmából állandó kiállításunk teljes egészében felújításra került, őrizve a múltat a jövő számára. Megtekintése mindenki számára nyitott és elérhető a ház falain belül.

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek