Törekvés Művelődési Központ

1101 Budapest, Könyves Kálmán körút 25. | +36-1-263-0299 | http://www.torekves.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Törekvés Művelődési Központ a főváros és az ország egyik legrégebbi művelődési intézménye, mely alapítása óta folyamatosan működik.

A Törekvés Táncegyüttes mellett, nemzetiségi tánccsoportok jöttek létre, majd mára a társas és versenytánc is csatlakozott a tevékenységhez. Ma már több száz fiatal táncol a mindennapokon a ház falai között.

Az intézmény a nyugdíjas vasutas társadalom országos rendezvényeinek szervezője, rendezője.

2008-ban a Törekvés 120. évfordulója alkalmából állandó kiállításunk teljes egészében felújításra került, őrizve a múltat a jövő számára. Megtekintése mindenki számára nyitott és elérhető a ház falain belül.

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek