Kontúr Egyesület

1106 Budapest, Gyakorló u. 17. | +36-30-660-2760 | https://konturegyesulet.weebly.com

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az egyesület alapítói az ELTE szociális munkás, szociológus, pszichológus és jogász hallgatói közül kerültek ki. Az egyetemi kereteken túllépve is tovább akartuk folytatni az együttműködést, így jött létre 2011-ben a Kontúr Közhasznú Egyesület. Egyesületünk történetéről itt olvashatsz tovább.
Tevékenységünk jelenleg Budapest X. kerületének (Kőbánya) egyik erősen izolált szegregátumára, a Hős utcai lakótelepre koncentrálódik.

Kiemelt célunk, hogy hasznos szabadidő-eltöltésre biztosítsunk lehetőséget a Hős utcai lakótelepen, ingerszegény környezetben élő hátrányos helyzetű gyerekeknek, fiataloknak. Rendszeresen szervezünk ingyenes szabadidős programokat, kreatív és sport-foglalkozásokat; nagy hagyománya van már többnapos nyári alkotótáborunknak. Célunk továbbá a Hős utcai lakóközösség megerősítése, önérvényesítő képességének erősítése.

2015-ben közösségi teret nyitottunk a Hős utcában, ahol heti rendszerességgel tartottunk kompetencia- és készségfejlesztő  foglalkozásokat a fiataloknak, önkénteseink segítségével. Ez a tér adott otthont közös ünnepeknek, lakógyűléseknek, önkéntesfelkészítő-tréningeknek is.

Ezt a bérleti szerződést mondta fel a kőbányai önkormányzat 2019. február elején, végül pedig tárgyalni sem voltak hajlandóak a szerződés meghosszabbításáról.

Az Abcúg írása az egyesület Hős utcai munkájáról és a bérleti szerződés felmondásáról

Az egyesületben jelenleg mindannyian önkéntes módon látjuk el vállalt feladatainkat.

Ismerkedj meg velünk!

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Urbanovszky Zsuzsanna
Telefon:+36-30-660-2760
Email:konturegyesulet@gmail.com
Honlap:https://konturegyesulet.weebly.com
Facebook:https://www.facebook.com/pg/KonturEgyesulet
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek