Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Szakképző Iskola

1106 Budapest, Maglódi út 4/B. | +36-1-433-1200 | http://www.bercsenyi-bp.sulinet.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Iskolánkban több évtizede folyik élelmiszeripari szakképzés. Oktatunk leendő szakmunkásokat, technikusokat, továbbá érettségi vizsgára készítjük fel tanulóinkat. Végzett szakmunkásaink kétéves nappali vagy esti képzés keretében megszerezhetik az érettségi bizonyítványt. Érettségi bizonyítvány birtokában folytathatják tanulmányainkat a technikusi évfolyamokon.

Az élelmiszeripar területén belül húsipari, tartósítóipari és erjedésipari képzés folyik. A gyakorlati oktatás iskolánk tanműhelyeiben, illetve külső gyakorlati helyeken történik. A tartósítóipari tanműhelyben a különböző lekvárok, rostos és szűrt levek és bio termékek számos fajtáját is készítik. Az erjedésipari tanműhelyben a sörgyártás valamennyi művelete végigkövethető. Itt gyártják diákjaink a Magyarországon széles körben fogyasztott szódát is.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek