BGSzC Keleti Károly Közgazdasági Szakgimnáziuma

1106 Budapest, Gyakorló u. 21-23. | +36-1-262-9222 | http://keletiszki.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Keleti Károly Közgazdasági Szakgimnáziuma

Bemutatkozásunkkal képet szeretnénk adni egy fiatal, de már az öreg iskolákat is meghazudtoló nagyszerű eredményekkel rendelkező, sokféle lehetőséget nyújtó középiskoláról. Büszkék vagyunk rá, hogy kollégáinkkal már nagyon sok fiatalt indítottunk el jó szakmával az életbe, és féltő-óvó gondoskodásunkat helytállásukkal hálálták meg.

A következő évek során továbbra is szeretnénk megőrizni oktató-nevelő munkánk alapelveit: az értékközvetítő, korszerű közismereti- és szakképzést, illetve a gyermekközpontú pedagógiát.

Nyitvatartás:

Hétfő07.30 – 16.30
Kedd07.30 – 16.30
Szerda07.30 – 16.30
Csütörtök07.30 – 18.00
Péntek07.30 – 13.30

Titkárságunk a megadott időpontokban fogadja a telefonokat; válaszolunk a beiskolázással, szakvizsgákkal, valamint a közép- és emelt szintű érettségi vizsgákkal és egyéb, tanulmányi ügyekkel kapcsolatos kérdésekre.
Amennyiben több kérdés(ed) merül fel, érdemes azt a titkar.keletiszg@gmail.com e-mail címre megírni, hogy az illetékes szakemberünk, pedagógusunk mielőbb megválaszolja.

Üdvözlettel
Anikó és Kata
iskolatitkárok

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:titkárság
Telefon:+36-1-262-9222
Email:titkar.keletiszg@gmail.com
Honlap:http://keletiszki.hu
Facebook:https://www.facebook.com/KeletiKarolyKozgazdasagiSzakkozepiskola
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek