Cseperedők Bölcsőde

1102 Budapest, Szent László tér 2-4. | +36-1-261-0163 | http://kobanyaibolcsodek.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Jelenleg 96 kisgyermek fogadására van lehetőség, 6 hónapos kortól 3 éves korig.
A csoportszobák a gyermekek korának, fejlettségi szintjének és egyéni igényeinek figyelembevételével vannak berendezve, kialakítva. A világos, tágas csoportszobákban  sokféle színes játékeszköz biztosítja a gyerekek számára a fő tevékenységet a játékot.

A mindennapos gondozó-nevelő feladatunk mellett fontosnak tartjuk a gyermekek egészségének megőrzését és a betegségek megelőzését.
A gyerekek, ha az időjárás engedi, sokat tartózkodnak a szabad levegőn. A téli hónapokban a „Somadrin program” keretében só szoba áll a bölcsődés gyerekek rendelkezésére.

Rossz idő esetén a jól felszeret tornaszobánkban a gyerekek kedvükre szaladgálhatnak, ugrándozhatnak, játszhatnak a különböző nagymozgásos játékeszközökkel.

Az egészséges táplálkozás biztosításához saját főzőkonyha áll rendelkezésre. Az ételek elkészítése a gyermekek életkorának, különböző ételallergiák és a szükséges diéták figyelembevételével történik.

Bölcsődénkben a gyerekek, évente egyszer gyermekfogászati szűrésen vesznek részt. A bölcsőde orvosa heti egy alkalommal meglátogatja intézményünket.

Bölcsődénk nyitott, családias légkörben várja a gyermekeket. Fontosnak tartjuk a közös családi programok szervezését, ahol változatos programjainkon a szülőkkel és gyermekeikkel együtt eltölthetünk pár kellemes órát.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-261-0163
Email:cseperedo@freemail.hu
Honlap:http://kobanyaibolcsodek.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.