Csillagfürt Bölcsőde

1103 Budapest, Vaspálya u. 8-10. | +36-1-261-1841 | http://kobanyaibolcsodek.hu/

Oszd meg másokkal!

Desktop

A tágas, gondozott udvarunk a gyermekek mozgásos tevékenységeinek egész arzenálja válhat valóra. Rendszeresen (természetesen az időjárás függvényében), játszanak az udvaron (teraszon, füves területen) a ránk bízott gyermekek.

A járni még nem tudó apróságokra is gondolva, nagyméretű udvari járókát készítettünk. Ebben a még csetlő-botló, éppen felállni, járni tanuló gyermek nyugodtan gyakorolhat.

A játszószobák tágasak és jó minőségű játékokkal, berendezésekkel esztétikusan felszereltek. A gyermekek fő tevékenységformája a játék. Ehhez megteremtjük a megfelelő hangulatot, elegendő helyet, és időt biztosítunk.

A gyermekszobák berendezéseinek elrendezésénél, játékkészlet kialakításánál a gyermekek korát, fejlettségét és egyéni igényeiket vesszük figyelembe.
Minden gondozási egységhez fürdőszoba kapcsolódik.
Átadó- és öltöző helyiségeink szintén a gyermekek és Szülők igényeinek megfelelően lett kialakítva.

A bölcsődében a betegség megelőzése érdekében nagy hangsúlyt kap a higiénés szabályok betartása. A gyermekek egészségének megőrzésére nagy figyelmet fordítunk, ezért a sok udvari játék mellett Sommadrin sószoba kialakítását tervezzük idén.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-261-1841
Email:vaspalya@enternet.hu
Honlap:http://kobanyaibolcsodek.hu/
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek