Eszkimó Akadémia

1108 Budapest, Kozma u. 8. | +36-1-445-0040 | http://www.eszkimo.hu
Desktop

Cégünk 1997-ben kezdte meg tevékenységét. Működésünk során nagy hiányosságokat fedeztünk fel a klímaszerelők képzése terén, ezért létrehoztuk az Eszkimó Akadémiát. Iskolán azóta akkreditált felnőttképzési intézménnyé vált. Kezdetben elsősorban a klímaszereléssel kapcsolatos tanfolyamszervezésre - főleg járműklímára - helyeztük a hangsúlyt, későbbiekben azonban szélesedett a kínálat és ma már több különböző képzéstípus közül választhatnak ügyfeleink.

A járműklíma, épületklíma és f-gáz képzések mellett hegesztők oktatásával, tűzvédelmi szakvizsgával és építő- és anyagmozgató gép kezelője tanfolyamokkal is foglalkozunk. Tanfolyamaink gyakorlat centrikusak, tehát nem hosszúra nyújtott, unalmas előadásokkal, hanem praktikus gyakorlati tanácsokkal és útmutatóval látjuk el hallgatóinkat, akik ezáltal valódi, hasznosítható tudáshoz jutnak. Folyamatosan fejlesztjük gyakorlati műhelyeinket, hogy hallgatóink mindig a legújabb és legmodernebb berendezésekkel dolgozhassanak. Iskolánk csak szakképzett nagy tapasztalattal rendelkező oktatókat foglalkoztat, ezáltal számtalan elégedett hallgatónak nyújtott és nyújt magas színvonalú képzést. Legtöbb hallgatónk a barátságos, fiatalos és kellemes irodai környezet mellett tanfolyamaink ár/érték arányát és megbízhatóságát emelték ki mint legfőbb erényünk.

A tanfolyamok mellett elindítottuk internetes áruházunkat, ahol automata klímatöltőgépek, klímás szerszámok és hűtőközeg értékesítésével kezdtünk el foglalkozni. Rövidtávú céljaink között szerepel, hogy a későbbiekben mind az autóklímás mind pedig az épületklímás ügyfeleinket a teljes klímapalettával tudjuk kiszolgálni. Cégünk által forgalmazott termékek üzembe helyezésén kívül magasan kvalifikált és motivált munkatársaink színvonalas szolgáltatással és szaktanácsadással állnak partnereink rendelkezésére.

Képzéseink:

  • Targonca és emelőgépkezelő tanfolyamok
  • Hegesztő tanfolyamok
  • Épületklímás tanfolyamok
  • Járműklímás tanfolyamok
  • F-gáz tanfolyamok

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.