Fecskefészek Bölcsőde

1106 Budapest, Gépmadár u. 15. . | +36-1-431-9833 | http://kobanyaibolcsodek.hu/fecskefeszek/

Oszd meg másokkal!

Desktop

Szakképzett gondozónőink, tágas, világos csoportszobában korodnak megfelelő mennyiségű és minőségű játékkészlettel, valamint változatos mozgásfejlesztő eszközökkel várnak Téged. Szobáink tele vannak jobbnál jobb játékokkal. Kukucskálj be! Van itt babasarok, konyhasarok, a polcokon kisautók, építő kockák.  Sokféle kreatív, alkotó tevékenységet is kipróbálhatsz, gyöngyfűzés, festés, tépés, ragasztás, gyurmázás.

    2008. szeptember 1-től vállaljuk teljes, illetve részleges integrációban sajátos nevelési igényű gyermekek (akik értelmi-, pszichés-érzékszervi- és/vagy mozgásfejlődése kisebb-nagyobb mértékben elmarad az életkori átlagtól) korai fejlesztését és gondozását is.

 Most pedig nézzünk körül az udvaron! Itt már lehet futkározni, de kipróbálhatod, a mászókát, a favonatot vagy bebújhatsz a babaházba.

Csoportszobáinkhoz közvetlenül kapcsolódó, árnyékolóval ellátott teraszainkon minden évszakban lehetőséged nyílik a szabad levegőn való alvásra.

Udvarunk tágas, gondozott, árnyas fákkal övezett, ahol kielégítheted mozgásigényed, ismeretet szerezhetsz.  Nyáron a pancsolás örömét is élvezheted.

     Ősztől – tavaszig rendelkezésedre áll a hangulatosan berendezett só szobánk.

Rossz idő esetén a tornaszobában biztosítjuk számodra a szabad mozgás élményét.

 Saját konyhánkban számodra a legmegfelelőbb ételeket készítjük el, ételallergiád esetén lehetőség van egyéni igényed kielégítésére is.

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek