Keleti István Alapfokú Művészeti Iskola és Művészeti Szakközépiskola

1106 Budapest, Fehér út 10. | +36-1-486-0510, +36-30-466-2735 | http://www.kimi.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Keleti István Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és Művészeti Szakközépiskola (KIMI) egy művészeti iskolahálózat, melynek névadója, Keleti István színházpedagógusként számos generáció gondolkodására, kifejezésmódjára hatott diákszínpadoktól egészen a színházakig.

Az intézmény célja, hogy az alapfokú művészeti oktatásban résztvevő tanulók megismerkedjenek a színházművészeti ismeretekkel, olyan készségek és képességek birtokába kerüljenek, melynek eredményeként használni tudják a színházi-drámai formát, mint a művészi kommunikáció sajátos formáját.

A képzés során a felvételt nyert tanulók a színházi és filmszínész illetve a bábszínész szakmairányok közül választhatnak. A szakközépiskolai gyakorlatos színész képzés keretében a színházi-filmszínész és a bábszínész szakirányok célja, hogy olyan ismereteket közvetítsenek a tanuló számára, melyek alkalmassá teszik őt előadó művészeti feladatok ellátására, színházi szerepek színvonalas megformálására, színházi előadások létrehozására.

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek