Kőbányai Bem József Általános Iskola

1101 Budapest, Hungária körút 5.-7. | +36-1-261-6786 | http://www.bem-iskola.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Korszerűen felszerelt színes, barátságos, családias iskolánkban 215 diák tanul 20 pedagógus segítségével. Kiemelt szerepet szánunk az alapkészségek fejlesztésének, az idegen nyelvek (angol, német) oktatásának, az informatikai, a környezet-, természet- és egészségvédelmi nevelésnek.Diákjaink 1. osztálytól kezdve tanulhatják a német nyelvet heti egy, a negyedik évfolyamtól pedig heti 3-4 órában. A nyelvgyakorlásra kitűnő lehetőség az ausztriai alpesi erdei iskola, ahová 12 éve rendszeresen eljutnak németül tanuló diákjaink. Hét éve működünk együtt európai iskolákkal az eTwinning keretében. Ez idő alatt kétszer kaptunk európai minősítést a közösen végzett munkáért. Környezetvédő tevékenységünk elismerése, hogy már harmadik alkalommal nyertük el ÖKOISKOLA címet.  Leendő első osztályosaink gördülékeny iskolakezdését nagy tapasztalattal rendelkező tanítóink biztosítják, akik 1-4. osztályig foglalkoznak a gyermekekkel.

A X. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 17.00
Kedd07.00 – 17.00
Szerda07.00 – 17.00
Csütörtök07.00 – 17.00
Péntek07.00 – 17.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-261-6786
Email:iskola@bem.t-online.hu
Honlap:http://www.bem-iskola.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek