Bóbita Óvoda

1102 Budapest, Halom u. 7/B. | +36-1-262-8163 | http://www.bobitaovi10.hu, http://www.kobanya.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Tisztába vagyunk azzal a ténnyel, hogy minden szülő a legjobbat akarja gyermekének minden életkori szakaszban. Szerencsés helyzetben vannak, hiszen a fővárosban, ezen belül kerületünkben is nagyon sok óvodával ismerkedhetnek meg.

Ahhoz, hogy óvodaválasztásukat segíteni tudjuk, ismertetjük Önökkel a Helyi Pedagógiai Programunkban meghatározott és fontosnak tartott fő feladatainkat.Ezeket a feladatokat az óvodáskorú gyermekek életkori sajátosságait maximálisan figyelembe véve határoztuk meg.

Szem előtt kellett tartanunk a szűk környezetünkben történő változásokat is. Igen sok, - igaz rossz állapotú - de a gyerekek számára nagyobb mozgásteret biztosító udvarral, kis kerttel rendelkező ház helyébe lakótelepek, társasházak épültek. Ez a tény is motivált bennünket, hogy minél több lehetőséget biztosítsunk az óvodánkba járó gyermekek számára mozgásigényük maximális kielégítésére kellő felügyelet és irányítás mellett.

X. kerületi óvodai körzetlista

Nyitvatartás:

Hétfő06.00 – 18.00
Kedd06.00 – 18.00
Szerda06.00 – 18.00
Csütörtök06.00 – 18.00
Péntek06.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek