Csodapók Óvoda

1104 Budapest, Mádi u. 127. | +36-1-431-9936 | http://www.csodapokovoda.kobanya.hu, http://www.kobanya.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A kétszintes épületben 4 csoport működik.  Pedagógiai programunk a nevelőtestület gondos, szakszerű munkájával, a gyermekek és a szülők igényeinek figyelembe vételével készült, szemléletünknek és  feltételrendszerünknek megfelelően.

Az egészséges életmódra nevelés, a mozgástevékenység, a komplex esztétika, melyek átszövik mindennapjainkat. Népi kismesterségekkel is  megismerkednek a hozzánk járó gyerekek - agyagozással, szövéssel, fonással, körmöcskézéssel készítenek használati tárgyakat. Az érdeklődőbb  gyerekek részére heti egy alkalommal műhelyfoglalkozáson is lehetőséget biztosítunk a „mesteri fogások” elsajátítására.

Tágas udvarunkon minden csoportnak megfelelő nagyságú játszóhelye van. Délelőttönként lehetőséget biztosítunk az átjárhatóságra. Más-más udvarrészen  szerveznek az óvónénik mozgásos tevékenységet a gyermekek részére. Nyáron lehetőséget biztosítunk fedett térben kézműves tevékenykedésre, edéd előtti  felfrissülésre az udvari zuhanyozók használatával.

X. kerületi óvodai körzetlista

Nyitvatartás:

Hétfő06.00 – 18.00
Kedd06.00 – 18.00
Szerda06.00 – 18.00
Csütörtök06.00 – 18.00
Péntek06.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.