Gépmadár Óvoda

1106 Budapest, Gépmadár u. 15. | +36-1-262-3482, +36-1-431-9839 | http://www.gepmadarovoda.hu, http://www.kobanya.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Induljatok Ti is óvodánk felé, amely 1978 óta működik, s az utóbbi évtizedben lendületesen fejlődött felszereltsége. Két szinten, hét csoportban, bölcsődével egybeépült intézmény vagyunk, ahol jól képzett, lelkiismeretes, korszerű nevelési szemlélettel dolgozó nevelőtestület működik. Munkánkat, fejlesztő pedagógus, logopédus, pszichológus, orvos, védőnő, kertész, gazdasági munkatárs segíti. Étkezésünket a szomszédos bölcsőde biztosítja, saját konyhával, jó színvonalon. Az óvodánkhoz tartozó tágas, árnyas, nagy udvar megfelelő mozgásteret biztosít az itt nevelkedő gyermekeknek. A megfelelő mozgás lehetőségek biztosítása egyik kiemelt feladatunk, az értelmi és érzelmi nevelés hangsúlyozása mellett. Valljuk, hogy sikereket akkor érünk el, ha összehangoltan minden területen fejlesztjük a gyermekeket. Ezért a mindennapjainkban változatos játék lehetőségek mellett, folyamatosan vannak a gyermekek számára szervezett különböző fejlesztő tevékenységek.

X. kerületi óvodai körzetlista

Nyitvatartás:

Hétfő06.00 – 18.00
Kedd06.00 – 18.00
Szerda06.00 – 18.00
Csütörtök06.00 – 18.00
Péntek06.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek