Gyöngyike Óvoda

1101 Budapest, Salgótarjáni út 47. | +36-1-265-1695 | http://www.gyongyikeovoda.kobanya.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Szívesen bemutatom a mi óvodánkat. Add a kezed, majd én mutatom az utat. Nem megyünk messzire. Itt van óvodánk Kőbányán, a Salgótarjáni út 47. szám alatt. A bejárata a Gyöngyike utcáról nyílik, ezért hívnak minket Gyöngyike Óvodának. Megérkeztünk. Ez az ovink épülete: - Azt mondod, öreg, mint az országút? - Nem csoda, hiszen 71 éve épült. Lehet, hogy már a nagymamád is idejárt óvodába. Gyere, menjünk be!

Látod, ez egy nagyon barátságos hely - az sem baj, ha még nem tudsz köszönni, cipőt fűzni, a többi gyerekkel veszekedés nélkül játszani - mi olyannak fogadunk el amilyen vagy, annak örülünk, hogy közénk fogsz tartozni. Gondoltam, hogy itt már mosolyogni fogsz. Tetszenek a gyermekrajzok a faliújságokon? A Tied is fölkerülhet hamarosan. A játékokra kíváncsi vagy? Mind a négy csoportszobánk tele van jobbnál-jobb játékokkal. Kukucskálj be!

Van itt babaszoba, babakonyha, a polcokon kisautók, építőkockák, Lego, mágnes, gyöngyök, macik, babák, minden, ami a jókedvedhez és a játszva okosodásodhoz kell. A kék csoportban még élő teknősöket is látsz a terráriumban. Az ötödik szobánkban dolgozik Andi néni a logopédus, Heni néni a fejlesztőpedagógus és Alexandra néni a pszichológus.

Ez az ajtó, hova vezet? - Ez a tornaszoba, ahol felmászhatsz a bordásfalra, ugrálhatsz a szőnyegen, labdázhatsz, mozoghatsz kedvedre. Most pedig megmutatom az udvarunkat. Itt már lehet futkározni. Tudtam, hogy a csúszda fog legjobban tetszeni. De próbáld ki a rugós játékokat, a hintákat, a hatszögletű mászókát, és a rönkhintát is. Azután nézz be a babaházba, vagy homokozz egy kicsit!

X. kerületi óvodai körzetlista

Nyitvatartás:

Hétfő06.00 – 18.00
Kedd06.00 – 18.00
Szerda06.00 – 18.00
Csütörtök06.00 – 18.00
Péntek06.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.