Gyöngyike Óvoda

1101 Budapest, Salgótarjáni út 47. | +36-1-265-1695 | http://www.gyongyikeovoda.kobanya.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Szívesen bemutatom a mi óvodánkat. Add a kezed, majd én mutatom az utat. Nem megyünk messzire. Itt van óvodánk Kőbányán, a Salgótarjáni út 47. szám alatt. A bejárata a Gyöngyike utcáról nyílik, ezért hívnak minket Gyöngyike Óvodának. Megérkeztünk. Ez az ovink épülete: - Azt mondod, öreg, mint az országút? - Nem csoda, hiszen 71 éve épült. Lehet, hogy már a nagymamád is idejárt óvodába. Gyere, menjünk be!

Látod, ez egy nagyon barátságos hely - az sem baj, ha még nem tudsz köszönni, cipőt fűzni, a többi gyerekkel veszekedés nélkül játszani - mi olyannak fogadunk el amilyen vagy, annak örülünk, hogy közénk fogsz tartozni. Gondoltam, hogy itt már mosolyogni fogsz. Tetszenek a gyermekrajzok a faliújságokon? A Tied is fölkerülhet hamarosan. A játékokra kíváncsi vagy? Mind a négy csoportszobánk tele van jobbnál-jobb játékokkal. Kukucskálj be!

Van itt babaszoba, babakonyha, a polcokon kisautók, építőkockák, Lego, mágnes, gyöngyök, macik, babák, minden, ami a jókedvedhez és a játszva okosodásodhoz kell. A kék csoportban még élő teknősöket is látsz a terráriumban. Az ötödik szobánkban dolgozik Andi néni a logopédus, Heni néni a fejlesztőpedagógus és Alexandra néni a pszichológus.

Ez az ajtó, hova vezet? - Ez a tornaszoba, ahol felmászhatsz a bordásfalra, ugrálhatsz a szőnyegen, labdázhatsz, mozoghatsz kedvedre. Most pedig megmutatom az udvarunkat. Itt már lehet futkározni. Tudtam, hogy a csúszda fog legjobban tetszeni. De próbáld ki a rugós játékokat, a hintákat, a hatszögletű mászókát, és a rönkhintát is. Azután nézz be a babaházba, vagy homokozz egy kicsit!

X. kerületi óvodai körzetlista

Nyitvatartás:

Hétfő06.00 – 18.00
Kedd06.00 – 18.00
Szerda06.00 – 18.00
Csütörtök06.00 – 18.00
Péntek06.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek