Hárslevelű Óvoda

1106 Budapest, Hárslevelű u. 5. | +36-1-262-4171 | http://www.harsleveluovoda.kobanya.hu, http://www.kobanya.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Négycsoportos óvodánk a kerület kertvárosi részén található.Az óvodához tágas, füves, fajátékokkal és medencével felszerelt udvar tartozik.

Helyi óvodai programunkban hangsúlyos szerepet kap a játék, mint a gyermekek alapvető tevékenysége, ebbe integráljuk fejlesztésüket. Játékon kívül számtalan foglalkoztatási formát biztosítunk, amibe lehetőségük van bekapcsolódni a gyerekeknek, így észrevétlenül fejlődnek.

Kiemelt területünk az egészséges életmódra, életvitelre nevelés, különös tekintettel a testi, fizikai képességek differenciált fejlesztésére. Az egészséges személyiségfejlődést az egyes gyermek fejlesztésével biztosítjuk.

Programunk koncepciójának lényeges eleme a mozgásfejlesztés. A gyermekek életszükségleteiből fakadó mozgásigény és a szellemi fejlődés egymással szoros kapcsolatban áll: a fejlesztő hatásokat a gyermekek természetes mozgására alapozzuk. A mozgás hozzájárul a gyermeki személyiség differenciált fejlesztéséhez is.

X. kerületi óvodai körzetlista

Nyitvatartás:

Hétfő06.00 – 18.00
Kedd06.00 – 18.00
Szerda06.00 – 18.00
Csütörtök06.00 – 18.00
Péntek06.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek