Hárslevelű Óvoda

1106 Budapest, Hárslevelű u. 5. | +36-1-262-4171 | http://www.harsleveluovoda.kobanya.hu, http://www.kobanya.hu
Desktop

Négycsoportos óvodánk a kerület kertvárosi részén található.Az óvodához tágas, füves, fajátékokkal és medencével felszerelt udvar tartozik.

Helyi óvodai programunkban hangsúlyos szerepet kap a játék, mint a gyermekek alapvető tevékenysége, ebbe integráljuk fejlesztésüket. Játékon kívül számtalan foglalkoztatási formát biztosítunk, amibe lehetőségük van bekapcsolódni a gyerekeknek, így észrevétlenül fejlődnek.

Kiemelt területünk az egészséges életmódra, életvitelre nevelés, különös tekintettel a testi, fizikai képességek differenciált fejlesztésére. Az egészséges személyiségfejlődést az egyes gyermek fejlesztésével biztosítjuk.

Programunk koncepciójának lényeges eleme a mozgásfejlesztés. A gyermekek életszükségleteiből fakadó mozgásigény és a szellemi fejlődés egymással szoros kapcsolatban áll: a fejlesztő hatásokat a gyermekek természetes mozgására alapozzuk. A mozgás hozzájárul a gyermeki személyiség differenciált fejlesztéséhez is.

X. kerületi óvodai körzetlista

Nyitvatartás:

Hétfő06.00 – 18.00
Kedd06.00 – 18.00
Szerda06.00 – 18.00
Csütörtök06.00 – 18.00
Péntek06.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.