Kőbányai Janikovszky Éva Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola

1105 Budapest, Kápolna tér 4. | +36-1-262-0087 | http://www.janikovszky.net

Oszd meg másokkal!

Desktop

Folyamatosan megújuló, szépülő, otthonos, békés környezetben magas szakmai színvonalon, az igényekhez idomuló pedagógiai programmal végezzük nevelő-oktató munkánkat, nagy hangsúlyt fektetve a gyerekek személyiségformálására, egészséges életmódjára, esztétikus mozgására. Az idegen nyelv minél alaposabb megismerésével, használatával gyermekeink a mai társadalmi elvárásnak megfelelően készülnek az életre.

Önálló, autonóm, egyre mélyülő és értékeket képviselő személyiségeket fejlesztünk, akik képessé válnak érzelmeik, gondolkodásuk, viselkedésük kontrolálására, a változó világ elvárásaihoz való rugalmas alkalmazkodásra.

Olyan változatos tanulási környezetet igyekszünk megteremteni tanulóink számára, amelyben ismereteik, képességeik, készségeik tevékenységeken keresztül fejlődnek.

A Janikovszky Éva Általános Iskolában, a két tanítási nyelvű osztályokban a gyerekek számára természetessé váltak azon tantárgyak, amelyeket nem magyarul tanulnak.

Az angolul tanult három tantárgy mellett még heti öt órában (két óra anyanyelvi tanárral) magát a nyelvet is tanulják, játékos tevékenységek keretében.

A X. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-262-0087
Email:iskola@janikovszky.net
Honlap:http://www.janikovszky.net
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.