Kőbányai Janikovszky Éva Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola

1105 Budapest, Kápolna tér 4. | +36-1-262-0087 | http://www.janikovszky.net

Oszd meg másokkal!

Desktop

Folyamatosan megújuló, szépülő, otthonos, békés környezetben magas szakmai színvonalon, az igényekhez idomuló pedagógiai programmal végezzük nevelő-oktató munkánkat, nagy hangsúlyt fektetve a gyerekek személyiségformálására, egészséges életmódjára, esztétikus mozgására. Az idegen nyelv minél alaposabb megismerésével, használatával gyermekeink a mai társadalmi elvárásnak megfelelően készülnek az életre.

Önálló, autonóm, egyre mélyülő és értékeket képviselő személyiségeket fejlesztünk, akik képessé válnak érzelmeik, gondolkodásuk, viselkedésük kontrolálására, a változó világ elvárásaihoz való rugalmas alkalmazkodásra.

Olyan változatos tanulási környezetet igyekszünk megteremteni tanulóink számára, amelyben ismereteik, képességeik, készségeik tevékenységeken keresztül fejlődnek.

A Janikovszky Éva Általános Iskolában, a két tanítási nyelvű osztályokban a gyerekek számára természetessé váltak azon tantárgyak, amelyeket nem magyarul tanulnak.

Az angolul tanult három tantárgy mellett még heti öt órában (két óra anyanyelvi tanárral) magát a nyelvet is tanulják, játékos tevékenységek keretében.

A X. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-262-0087
Email:iskola@janikovszky.net
Honlap:http://www.janikovszky.net
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek