Kincskeresők Óvoda

1108 Budapest, Mádi u. 4. | +36-1-261-5120 | http://kincskeresokovoda.t-online.hu, http://www.kobanya.hu
Desktop

A Kincskeresők Óvoda 1973-ban nyílt meg Budapest X. kerületében, kétszintes épülete Kőbánya-Óhegyen, a Mádi utcában áll fenyők, örökzöld tuják, gyümölcsfák között.

Óvodánk nyitott szemléletű, szándékunk a gyermeki értékek minél teljesebb kibontakoztatása. Az értelmi képességek fejlesztése mellett nagy hangsúlyt kap a sokszínű, a személyiséget gazdagító érzelmi és erkölcsi nevelés. További célunk, hogy óvodásaink az őket körülvevő világhoz figyelő szemmel, megérző és improvizatív készséggel, cselekvő módon viszonyuljanak.

Az alternatív pedagógiák közül a Freinet-pedagógia szellemiségét találtuk magunkhoz legközelebb állónak, ennek lényege a természetközeliségben, a szabad önkifejezésben, a saját élmények, tapasztalatok megszerzésének elősegítésében nyilvánul meg.

X. kerületi óvodai körzetlista

Nyitvatartás:

Hétfő06.00 – 18.00
Kedd06.00 – 18.00
Szerda06.00 – 18.00
Csütörtök06.00 – 18.00
Péntek06.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek