Kincskeresők Óvoda

1108 Budapest, Mádi u. 4. | +36-1-261-5120 | http://kincskeresokovoda.t-online.hu, http://www.kobanya.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Kincskeresők Óvoda 1973-ban nyílt meg Budapest X. kerületében, kétszintes épülete Kőbánya-Óhegyen, a Mádi utcában áll fenyők, örökzöld tuják, gyümölcsfák között.

Óvodánk nyitott szemléletű, szándékunk a gyermeki értékek minél teljesebb kibontakoztatása. Az értelmi képességek fejlesztése mellett nagy hangsúlyt kap a sokszínű, a személyiséget gazdagító érzelmi és erkölcsi nevelés. További célunk, hogy óvodásaink az őket körülvevő világhoz figyelő szemmel, megérző és improvizatív készséggel, cselekvő módon viszonyuljanak.

Az alternatív pedagógiák közül a Freinet-pedagógia szellemiségét találtuk magunkhoz legközelebb állónak, ennek lényege a természetközeliségben, a szabad önkifejezésben, a saját élmények, tapasztalatok megszerzésének elősegítésében nyilvánul meg.

X. kerületi óvodai körzetlista

Nyitvatartás:

Hétfő06.00 – 18.00
Kedd06.00 – 18.00
Szerda06.00 – 18.00
Csütörtök06.00 – 18.00
Péntek06.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek