Kőbányai Komplex Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola

1107 Budapest, Gém u. 5-7. | +36-1-261-7691, +36-1-261-6863 | http://www.komplexiskola.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Iskolánk olyan elkötelezett pedagógusokból áll, akiket nagy szakmaszeretet jellemez és mindent elkövetnek azért, hogy a tanulók képességeiknek megfelelően maximálisan fejlődjenek. Az iskola pedagógusközössége családias, pozitív érzelmi légkör megteremtésére törekszik, az intézményi nevelést, oktatást a gyermekközpontú pedagógia jellemzi. A nevelők empatikus, toleráns, szeretetteljes iskolai környezetben igyekeznek biztosítani az egyéni sajátosságokhoz igazodó fejlesztést, a tanulókban rejlő lehetőségek, képességek kibontakoztatását.

A gyógypedagógusok közös célja a szociokulturális hátrányok leküzdése, csökkentése, és sokat tesznek azért, hogy minden gyermek a saját, egyéni nevelési szükségleteinek megfelelő leghatékonyabb szakszerű ellátáshoz jusson. Számunkra fontos, hogy megismerhessük az intézmény közvetlen partnereinek, a szülőknek, a gyerekeknek és a dolgozóknak a véleményét a nálunk folyó nevelő-oktató munkáról annak érdekében, hogy tovább javíthassuk a munkánk színvonalát és még jobban megfeleljünk partnereink elvárásainak.

Az általános iskolák felvételi körzetét megnézhetitek az önkormányzat oldalán!

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 17.00
Kedd07.00 – 17.00
Szerda07.00 – 17.00
Csütörtök07.00 – 17.00
Péntek07.00 – 17.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek