Kőbányai Komplex Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola

1107 Budapest, Gém u. 5-7. | +36-1-261-7691, +36-1-261-6863 | http://www.komplexiskola.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Iskolánk olyan elkötelezett pedagógusokból áll, akiket nagy szakmaszeretet jellemez és mindent elkövetnek azért, hogy a tanulók képességeiknek megfelelően maximálisan fejlődjenek. Az iskola pedagógusközössége családias, pozitív érzelmi légkör megteremtésére törekszik, az intézményi nevelést, oktatást a gyermekközpontú pedagógia jellemzi. A nevelők empatikus, toleráns, szeretetteljes iskolai környezetben igyekeznek biztosítani az egyéni sajátosságokhoz igazodó fejlesztést, a tanulókban rejlő lehetőségek, képességek kibontakoztatását.

A gyógypedagógusok közös célja a szociokulturális hátrányok leküzdése, csökkentése, és sokat tesznek azért, hogy minden gyermek a saját, egyéni nevelési szükségleteinek megfelelő leghatékonyabb szakszerű ellátáshoz jusson. Számunkra fontos, hogy megismerhessük az intézmény közvetlen partnereinek, a szülőknek, a gyerekeknek és a dolgozóknak a véleményét a nálunk folyó nevelő-oktató munkáról annak érdekében, hogy tovább javíthassuk a munkánk színvonalát és még jobban megfeleljünk partnereink elvárásainak.

Az általános iskolák felvételi körzetét megnézhetitek az önkormányzat oldalán!

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 17.00
Kedd07.00 – 17.00
Szerda07.00 – 17.00
Csütörtök07.00 – 17.00
Péntek07.00 – 17.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek