Mászóka Óvoda

1105 Budapest, Ászok u. 1-3. | +36-1-262-9171 | http://www.maszokaovoda.hu, http://www.kobanya.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Hatcsoportos óvodánk egy csendes, fákkal teli utcácskában, Kőbánya szívében található.A tágas udvaron csoportonkénti játszóterületek, homokozók, hinták, mászó-falak, játszóvárak, csúszdák, focipálya, röplabdapálya más egyéb ügyességi játékokkal gazdagon felszerelt és nem utolsósorban a közlekedési tanpálya található, ahol szívesen bicikliznek, rollereznek, kismotoroznak gyermekeink. Télen óriási öröm a dombról való szánkós lesiklás.

Csoportszobáink az utcazajtól elzártan helyezkednek el. Világosak, tágasak a termeink, természetes fabútorokkal berendezett, fejlesztőjátékokkal, eszközökkel gazdagon - a gyermekek igényeit kielégítően- felszerelt. Külön mosdó és öltöző biztosított minden csoport számára.

Az emeleten és a földszinten található zsibongó szolgál a nagymozgást igénylő tevékenységekre, pl. testnevelésre, körjátékokra, futó-fogójátékra, ugráló-labdázásra, trambulin, labdagyakorlatok, bordásfal, Ayres eszközök, stb.. használatára.

Fejlesztőpedagógusunk is ebben a helységben fejleszti a rászoruló gyermekek mozgását, térbeli tájékozódását, térpercepció fejlesztését, stb. A speciális fejlesztésre szoruló gyermekeinkkel logopédus, pszichológus, gyógypedagógus foglalkozik - akik külsős munkatársaink.

X. kerületi óvodai körzetlista

Nyitvatartás:

Hétfő06.00 – 18.00
Kedd06.00 – 18.00
Szerda06.00 – 18.00
Csütörtök06.00 – 18.00
Péntek06.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.