Mocorgó Óvoda

1101 Budapest, Kőbányai út 30. | +36-1-431-7710 | http://www.mocorgoovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az épület kettő szintjén 5 csoport működik. A csoportszobák hangulatosak, játék és fejlesztő eszközökkel jól felszereltek. A tornaterem, a logopédiai, a fejlesztő és pszichológus szoba biztosítja a gyermekek számára a közösségi és egyéni fejlesztés (prevenció, korrekció, felzárkóztatás, tehetséggondozás) lehetőségét.

Megismerés - Állóképesség – Valóság Pedagógiai Programunkban alapozunk a magyar óvodapedagógia, a helyi óvodai értékekre, módszertani tapasztalatainkra, pedagógiai törekveseinkre, kultúránkra, és a helyi sajátosságokra. Óvodai nevelésünk gyermekközpontú, befogadó, a gyermeki személyiség tiszteletén, megbecsülésén alapszik.

Kiemelt nevelési területeink: - az egészséges életmódra nevelés (mozgás), - a szabad játék, - a külső világ tevékeny megismerése és - a néphagyományőrzés.

X. kerületi óvodai körzetlista

Nyitvatartás:

Hétfő06.00 – 18.00
Kedd06.00 – 18.00
Szerda06.00 – 18.00
Csütörtök06.00 – 18.00
Péntek06.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-431-7710
Email:hellomocorgoovoda@gmail.com
Honlap:http://www.mocorgoovoda.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek