Rece-fice Óvoda

1103 Budapest, Vaspálya u. 8-10. | +36-1-262-7681 | http://receficeovi.wixsite.com/receficeovi, http://www.kobanya.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Barátságos zöld szigetként bújik meg Kőbánya városközpontjának emeletes házainak árnyékában négy csoportos óvodánk. Velünk egy épületben bölcsőde is üzemel.

A gyermekek által használt eszközök, játékterek önfeledt játékra, sokoldalú tapasztalatszerzésre, felfedezésre kínálnak lehetőséget, melyek a megismerési folyamatok fejlődését szolgálják. A gyermekek életét a napi ritmusnak megfelelően kialakított tevékenykedtetéssel szervezzük, amelyek alkalmat és lehetőséget adnak kisebb-nagyobb csoportok elmélyült játékára (egyéni és társas manipulációs-, építő-, konstruáló-, szerep-, művészeti-, természettudományi tevékenységek). A játékba ágyazott ismeretszerzés során megteremtjük, és folyamatosan fenntartjuk a játékos hangulatot, olyan külső és belső feltételrendszert alakítunk ki, melyek a játékos vonások érvényesülésével segítik a cselekvéses tanulás eredményesebbé válását.

Óvodánkban a projekt szemléletű tanulásszervezési módszer elkötelezett hívei vagyunk.

X. kerületi óvodai körzetlista

Nyitvatartás:

Hétfő06.00 – 18.00
Kedd06.00 – 18.00
Szerda06.00 – 18.00
Csütörtök06.00 – 18.00
Péntek06.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek