Rece-fice Óvoda

1103 Budapest, Vaspálya u. 8-10. | +36-1-262-7681 | http://receficeovi.wixsite.com/receficeovi, http://www.kobanya.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Barátságos zöld szigetként bújik meg Kőbánya városközpontjának emeletes házainak árnyékában négy csoportos óvodánk. Velünk egy épületben bölcsőde is üzemel.

A gyermekek által használt eszközök, játékterek önfeledt játékra, sokoldalú tapasztalatszerzésre, felfedezésre kínálnak lehetőséget, melyek a megismerési folyamatok fejlődését szolgálják. A gyermekek életét a napi ritmusnak megfelelően kialakított tevékenykedtetéssel szervezzük, amelyek alkalmat és lehetőséget adnak kisebb-nagyobb csoportok elmélyült játékára (egyéni és társas manipulációs-, építő-, konstruáló-, szerep-, művészeti-, természettudományi tevékenységek). A játékba ágyazott ismeretszerzés során megteremtjük, és folyamatosan fenntartjuk a játékos hangulatot, olyan külső és belső feltételrendszert alakítunk ki, melyek a játékos vonások érvényesülésével segítik a cselekvéses tanulás eredményesebbé válását.

Óvodánkban a projekt szemléletű tanulásszervezési módszer elkötelezett hívei vagyunk.

X. kerületi óvodai körzetlista

Nyitvatartás:

Hétfő06.00 – 18.00
Kedd06.00 – 18.00
Szerda06.00 – 18.00
Csütörtök06.00 – 18.00
Péntek06.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.