Kőbányai Széchenyi István Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola

1108 Budapest, Újhegyi sétány 1-3. | +36-1-264-9846 | http://www.szechenyi-bp10.sulinet.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Alapvető pedagógiai célunk, hogy iskolánkban nyugodt, családias légkört és körülményeket teremtsünk, ahol gyermekeink kipróbálhatják képességeiket, szélesíthetik látókörüket, bővíthetik ismereteiket.

A nevelő- és oktató munkánkban alapvető helyet foglal el a biztos alapkészségek kialakítása mellett, a matematika, a magyar nyelv és irodalom, az idegen nyelv a számítástechnika és a testnevelés oktatása. A matematika, magyar nyelv és irodalom, idegen nyelv, számítástechnika tantárgyakból a differenciált csoportokban történő tanítás teszi lehetővé az emelt szintű képzést.

A testnevelés tantárgy emelt szintű oktatását magasabb óraszámban, mindennapos testedzéssel, különböző szabadidősportok-, valamint úszás tanításával valósítjuk meg.

A X. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

 

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek