Kőbányai Szervátiusz Jenő Általános Iskola

1101 Budapest, Kőbányai út 38. | +36-1-260-8457, +36-1-261-6850 | http://www.szervatiusz.net

Oszd meg másokkal!

Desktop

100 év!   Kimondani is sok! Ebből a száz évből közel negyed század a közös múltunk. Ez idő alatt a Pongrác-telep korábbi barakkiskolája a kerület Szervátiusz Jenő Általános Iskolájává nőtte ki magát, és lett   „A SZERVÁTIUSZ”. Köszönet az elődöknek, annak a sok-sok kollégának, diáknak, akik életben tartották az intézményt. A tanárok és a diákok, az iskola és a családok között kialakult láthatatlan kapocs biztosította a folyamatos megújulást, az eredményeket, sikereket. „Az egész élet abból áll, hogy az ember szeretne még szebb világot építeni magának, mint amiben él…!” vallja Szervátiusz Jenő, s ezt az eszmeiséget követi iskolánk is, mely húsz éve viseli az erdélyi szobrászművész nevét. Az élet vonatkozásaira rugalmasan reagál, ennek köszönheti, hogy az átadott tudás és a lefektetett erkölcsi tartás megalapozza tanítványaink jövőjét. Erőfeszítéseinket elismeréssel nyugtázza a szülői kör, ez az iskola iránti érdeklődés hosszú távú biztosítéka. A rekreációra épülő pedagógiai programunk, melyben az alaptárgyak elsajátítása mellett hangsúlyozott szerepet kap az angol nyelv és informatika oktatása, alapja az elkövetkezendő 100 év sikerének. A X. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-260-8457, +36-1-261-6850
Email:szervig@t-online.hu
Honlap:http://www.szervatiusz.net
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek