Magyar Gyula Kertészeti Szakközépiskola

1106 Budapest, Maglódi út 8. . | +36-1-261-8624, +36-1-262-0877 | http://www.magyulaiskola.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az elmúlt évtizedek alatt az ország egyik legnagyobb és legjobb kertészeti szakképző intézményévé vált, ahol jeles kertészek, kertépítők és virágkötők generációi szereztek szakképesítést.

Évről évre növekszik az osztályok száma, köszönhető a kertészet iránti érdeklődésnek és iskolánk sikeres képzési módszereinek.

Iskolánkban angol, francia és német nyelvoktatás folyik. Az idegen nyelvek és a szakmai ismeretek elsajátítását az európai országokban végzett gyakorlatok is segítik. Tanulóink minden évben kiemelkedő eredményeket érnek el különböző szakmai versenyeken.

Képzési rendszerünk része testi-, érzékszervi-, beszédfogyatékos, nevelési és tanulási folyamatban akadályozott sajátos nevelési igényű tanulók oktatása is.

A diákjaink munkáját pszichológusunk és tanulásfejlesztő pedagógusaink segítik. A tanulás mellett változatos szabadidős programokat szervezünk.

Esztétikus környezetű iskolánk, tankertünk és informatikai bázisunk korszerű ismereteket biztosít a harmadik évezredben munkába lépő kertészek számára.

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.