Napsugár Bölcsőde

1104 Budapest, Mádi u. 127. | +36-1-433-5417 | http://kobanyaibolcsodek.hu/napsugar/
Desktop

A bölcsődei időszak alatt ugyanabban a szobában maradnak, ugyanaz a gondozónő neveli, gondozza a gyerekeket. A helyi és a személyi állandóság biztonságot nyújt a gyerekeknek.
 

   -Világos, tágas csoportszobáinkban a gyermekeknek életkoruknak és fejlettségi szintjüknek megfelelő színes játékkészlettel biztosítjuk a nyugodt, szabad játék lehetőségét.

   -A gondozónők széleskörű kelléktárának segítségével mód van a kreatív tevékenységek fejlesztésére (festés, gyurmázás, ragasztás stb.). Nagyon szeretjük a természetes anyagok alkalmazását.

   -Higiénés szokások elsajátítására szép, tiszta, jól felszerelt fürdőszoba áll rendelkezésre.

   -Mindhárom csoportnak külön elkerített udvarrésze van. Az időjárás függvényében sokat tartózkodunk az udvaron, ahol lehetőség van többféle mozgásra, homokozásra, pancsolásra.

   -Napvédő ponyvával ellátott teraszunk biztosítja a szabad levegőn való altatást, ami egészséges. Jobb lesz a gyerekek étvágya, erősödik az immunrendszerük.

   -Bölcsődénkbe járó gyermekeink ősztől-tavaszig térítésmentesen, rendszeresen járnak a „Sóbarlangba”, melynek speciális levegője megelőző, gyógyító hatást fejt ki. A felsőlégúti megbetegedésben szenvedő gyerekeknek különösen ajánlott.

 

Hétköznapjainkban színt visznek az ünnepek, melyek nyitottak. Ezeken, a rendezvényeken lehetőség van arra, hogy a család minden tagja együtt játsszon, együtt örüljön. Nagy hangsúlyt fektetünk a családdal való együttműködésre, melynek alapja a kölcsönös bizalom és a segítségnyújtás.
 

Célunk: Nevelői magatartásunkkal, szakmai tudásunkkal megfelelő biztonságos környezet kialakításával megteremteni az egészséges életvitelt, a gyermekek szocializációját, a képességek fejlesztését, érzelmi világuk gazdagítását, a szép iránti vonzalmak kialakítását.
Nyugodt, békés légkörben egymással toleráns, tevékeny gyermekek nevelése.

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.