Szivárvány Bölcsőde

1106 Budapest, Maglódi út 29. | +36-1-260-9282 | http://kobanyaibolcsodek.hu/szivarvany/

Oszd meg másokkal!

Desktop

Szakképzett gondozónőink a kétszintes épület négy csoportszobájában fogadják a gyermekeket, 6 hónapos kortól 3 éves korig.

     Csoportszobáink világosak, tágasak a gyermekek igényeinek megfelelően berendezettek. A higiénés szokások elsajátítására gyermek méretű WC-kel, mosdókkal felszerelt fürdőszobák állnak rendelkezésünkre. Csoportjaink változatos, színes, gazdag, a gyermekek korának megfelelő játékkészlettel vannak felszerelve. A gyermekeknek sokféle (gyurmázás, ragasztás, tépés, festés stb.) kreatív tevékenység lehetőségét biztosítjuk.         Fontos feladatunk a szabad levegőn való játszás, mozgás levegőzés biztosítása, melyhez két jól felszerelt játszóudvarunk ad lehetőséget. Bölcsődénkbe járó gyermekeknek térítésmentesen ősztől- tavaszig rendelkezésére áll Somadrin sószobánk. A tengeri sós levegőt idéző, felső légúti betegségek megelőzését szolgáló, asztmatikus tüneteket enyhítő, gyógyhatású barlangunkat naponta veszik igénybe a gyermekek.

     Intézményünk saját főzőkonyhával rendelkezik. Az étlap összeállítását dietetikusok végzik, kiemelt figyelmet fordítva a gyermekek szükségleteinek megfelelő egészséges, korszerű táplálkozás irányelveinek szem előtt tartására. A különböző ételallergiában szenvedő gyermekek egyedi étrendjét is biztosítani tudjuk.

     A bölcsődés korosztály személyi állandóság iránti igényét úgy igyekszünk biztosítani, hogy a kisgyermekeket az óvodába távozásig ugyanaz a két gondozónő látja el. Ezáltal arra is törekszünk, hogy a gyermekek számára nyugodt, szeretetteljes, biztonságot nyújtó légkört alakítsunk ki.

     Igen fontos számunkra a bölcsőde és a családok partneri kapcsolatának kiépítése, mélyítése. Egymás jobb, gyorsabb, hatékonyabb megismerésének elérését is szolgálja, hogy lehetőséget adunk a bölcsődével való előzetes ismerkedésre. Az anyával történő beszoktatás a gyermek új környezetbe való könnyebb beilleszkedésén kívül, szintén jó alkalom a család és az intézmény kapcsolatának erősítésére.

     Ünnepi rendezvényeinket (Télapó, karácsony, farsang, gyermeknap) nyitott formában tartjuk, ezáltal újabb lehetőséget teremtve a családok és a gondozónők kapcsolatának kötetlenebb formában történő elmélyítésére.

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek