5àSec Ruhatisztító Szalon - Family Center Kőbánya

1108 Budapest, Sibrik Miklós út 30. | +36-30-956-8170 | http://drycleaning.5asec.com/pressing/hungary/home.php

Oszd meg másokkal!

Desktop

Ha gyors és profi szolgáltatást keres ruhái, textíliái, vagy bármilyen anyag és bőr tisztítására, akkor keresse a 5àSec ['szenk e szek'] üzleteit. Az 1968-ban Marseille-ben alapított cég mára a világ vezető textiltisztító és -kezelő vállalkozásai közé tartozik.

Az üzletember kényesebb ingeit, nyakkendőit és öltönyeit, a háziasszony ágytakaróját és ágyneműjét bízhatja profi kezekre, vagy éppen a kanapéhuzatot, a nehéz sötétítőket és a finom függönyöket. Szőnyeget, plédet is lehet tisztíttatni, de a motoros ruhák is megújulnak, legyen az festés vagy tisztítás. A kivételes bánásmódot igénylő irha-, bőr- és szőrmeholmik speciális kezelést kapnak.

Szolgáltatásaink közé tartozik a folttisztítás, vegytisztítás, mosás, vasalás, valamint számos új textilkezelési eljárást is kínálunk, mint például a tartásjavító, a víztaszító vagy a poratka elleni kezelést.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.