Acélpajzs Vagyonvédelmi Őrző-Védő Kft. - Kőbánya

1106 Budapest, Maglódi út 16. | +36-1-261-3453, +36-1-261-3118, +36-70-366-9033, +36-70-367-7440 | http://www.acelpajzs.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Vállalkozásunkat az 1989-től kezdődő, az országban, a világban bekövetkezett gazdasági-politikai változások „kényszere” hozta létre. Minimális létszámmal és eszköz állománnyal 1993 májusában kezdtük meg biztonságszolgálati tevékenységünket.

Célunk: értéket szeretnénk teremteni a biztonságszolgálati piacon biztos pénzügyi háttérrel, innovatív gondolkodással, jól képzett, jól felkészült munkatársainkkal. Arra törekszünk, hogy működésében stabil, megbízható és rugalmas partnerei legyünk ügyfeleinknek.

Az Acélpajzs Kft. igyekszik az ügyfelekkel közösen a lehető legoptimálisabb biztonsági feltételek mellett együttműködni, nevezetesen: ha valaki anyagi terhet vállal annak érdekében, hogy vállalkozása, vagyona nagyobb biztonságban legyen cégünk díjmentesen „melléteszi a magáét”, a bűnmegelőző járőrszolgáltatást, ezzel is hozzájárulva az ingatlan és környéke közbiztonsági státuszának javításához, a nem kívánt események csökkenéséhez.

Fő profilunk az élőerős objektumvédelem, melyet egyéb (rendezvénybiztosítás, üzemeltetés-gondnokság, távfelügyelet, rendszertelepítés) szolgáltatásokkal kiegészítve, igény szerint kombinálva kínálunk meglévő és leendő ügyfeleink részére.

Cégünk abban a kitüntetett helyzetben van, hogy az ország lakosai, vállalkozói már több mint húsz éve bízzák meg javaik, ingatlanaik védelmével. Mi ezt a felelősséget örömmel viseljük, ezért ahol lehetőségünk engedi, szívesen hozzájárulunk Hazánk általános közbiztonságának javulásához.

Szolgáltatásaink:

  • Élőerős objektumvédelem
  • Rendezvénybiztosítás
  • Üzemeltetés - gondnokság
  • Távfelügyelet
  • Rendszertelepítés
  • Járőrszolgálat
  • Takarítás

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Szijártó András ügyvezető
Telefon:+36-1-261-3453, +36-1-261-3118, +36-70-366-9033, +36-70-367-7440
Email:acelpajzs@acelpajzs.hu, szijarto.andras@acelpajzs.hu
Honlap:http://www.acelpajzs.hu
Facebook:https://www.facebook.com/acelpajzs
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek