Baby on board újszülöttfotózás

1105 Budapest, Cserkesz u. 34. 4. | +36-70-306-2082 | https://www.facebook.com/babyonboardfoto/

Oszd meg másokkal!

Desktop

Egy újszülött rengeteg inspirációt nyújt egy fotós számára. Az édes mozdulatok, szép szemek, apró ajkak, aranyos gödröcskék mind képre kívánkoznak! Ezt érzik a szülők is, akik legszívesebben minden pillanatban készítenének egy fotót kisbabájukról, és okostelefonjaikat megtöltik szebbnél-szebb képekkel.
 

Ha egy igazán harmonikus, fotós által megkomponált, igényes, retusált képre vágytok, melyet büszkén mutathattok meg a közösségi oldalatokon a rokonoknak, barátoknak, és akár vászonkép formájában a falra is kiakaszthattok, akkor fotós szakemberre van szükségetek a tökéletes eredmény megalkotásához!

Az újszülött fotózáshoz a legalkalmasabb időpont, amikor a baba 6-12 napos. Ebben az időszakban ugyanis még pontosan olyan pózokat vesz fel, mintha csak az anyaméhben lenne, ezért lehet olyan lenyűgöző és szemet gyönyörködtető pillanatokat elkapni, melyeket a baba idősebb korában már hiába is keresnénk. Természetesen csodás portrék készíthetők a babáról kéthetes kora után is, ám ekkor már nehezebben veszi fel a magzatpózt, és sokkal éberebb.

Örömünkre szolgál, ha újonnan világra érkezett gyermeketek művészi fotózásával bennünket bíztok meg, és megörökíthetjük ezeket a gyorsan elszálló, egyedülálló és megismételhetetlen pillanatokat, hogy a családban sok-sok generáción át gyönyörködhessetek bennük!

 

Egyedi kívánságaitokat is teljesítjük!

Minden kívánságotokat igyekszünk teljesíteni, természetesen szem előtt tartva a baba biztonságát! Ha szeretnétek, hogy a kicsi saját takarójában, egy kedves plüssfigurával, kis sapkával, fejpánttal, kosárban, babzsákon legyen lefotózva, vagy más érdekes, mókás, kedves kelléket szeretnétek a baba mellé, örömmel megkomponáljuk ezeket a képeket is.

Ennél is különlegesebb óhajotok van? Nem mindennapi hobbitok vagy érdekes munkátok egyik jellemző kellékét szeretnétek szerepeltetni a képeken a babával? Osszátok meg velünk ötleteiket, és mi egy művészi fotó formájába öntjük!

 

 

Képeinken visszatükröződik annak a pár nap alatt elrepülő újszülött korszaknak a békéssége és szeretetteljessége, amikor még olyan nyugodtan pihen a kisbaba, mintha csak az anyaméh biztonságában rejtőzne. Ezért ne habozzatok sokáig, ha ezeket a visszahozhatatlan első napokat szeretnétek megörökíteni!

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 19.00
Kedd10.00 – 18.00
Szerda10.00 – 18.00
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek10.00 – 18.00
Szombat10.00 – 18.00
Vasárnap10.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Tisztaval Viktória
Telefon:+36-70-306-2082
Email:tisztaval.viktoria@gmail.com
Honlap:https://www.facebook.com/babyonboardfoto/
Facebook:https://www.facebook.com/babyonboardfoto/
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek