Dr. Kaszala Andrea ügyvéd

1102 Budapest, Kőrösi Csoma sétány 4. I. em. 3. | +36-30-942-6983 | http://www.drkaszalaugyved.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

1991 óta tevékenykedem ügyvédként, mely idő alatt jelentős szakmai tapasztaltra tettem szert és ennek révén eredményes segítséget tudok nyújtani mind magánszemély, mind céges ügyfeleimnek, társasházaknak, civil szervezeteknek elsősorban a következő jogterületeken:  

  • társasházi jog,
  • ingatlanjog,
  • civil szervezetekkel (alapítványok, egyesületek) kapcsolatos jogi terület,
  • gazdasági jog,
  • társasági és cégjog.

E területeken vállalok jogi tanácsadást, szakvélemény készítést, okiratszerkesztést, szerződéskészítést, pert megelőző és peres képviselet, akár eseti akár állandó, átalánydíjas megbízás formájában.

Ügyfeleim számára nyújtott jogi szolgáltatásokat részletesen honlapomon a Szakterületekre kattintva találja meg.

Az ELTE Jogi Továbbképző Társasági Szakjogász képzésében vettem rész 1996/97-ben. 2010-ben Ingatlanközvetítői tanfolyamot végeztem.

Több esetben megtapasztaltam saját bőrömön azt is, hogy milyen nehéz is az íróasztal másik oldalán ügyfélnek lenni, ezért empatikusan, a megbízó helyzetének, lehetőségeinek alapos megismerése és számára a legoptimálisabb megoldás megtalálása útján, próbálok ügyfeleim segítségére lenni.

Úgy gondolom, hogy nincs reménytelen, megoldhatatlan ügy, csak legfeljebb többet kell tenni a kellő eredményért!

Nyitvatartás:

Előzetes egyeztetés szerint.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:dr. Kaszala Andrea
Telefon:+36-30-942-6983
Honlap:http://www.drkaszalaugyved.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek