Gulden Glas Üvegklinika

1107 Budapest, Árpa u. 22. | +36-1-262-8661, +36-20-934-3350

Oszd meg másokkal!

Desktop

Mind a lakosság, mind közületi megbízóim részére rendelkezésre állok üvegezéssel, 35 éves tapasztalattal, szakszerű, rutinos munkavégzéssel. Thermo üvegezéssel is foglalkozom, a problémát lehetőség szerint helyszínen hárítom el. Amennyiben a munka jellegéből adódóan ez nem lehetséges, az elszállítást és visszaszállítást rövid határidővel biztosítom! Az üvegezésen kívül foglalkozom még képkeretezéssel, tükörvágással, egészen kis mérettől a nagy méretű tükrökig vállalok vágást, csiszolást.

Az üvegezésen belül gyakorlatilag minden munkavégzést biztosítok, az üvegkár elhárításától (thermo üvegezés esetén is) az üvegből készült bútorokig, korlátokig, előtetőkig! Az általam kiállított számlát a biztosító felé is el tudja számolni, így a kár rendezése egyszerű és az összeg visszaigényelhető. Speciális üvegekkel is foglalkozom, a thermo üvegezésen kívül hatalmas választékban áll rendelkezésre bemutatótermemben homokfúvott üveg, katedrál és savmaratott üveg, de képkeretezés esetén is nagy szín- és formaválasztékot kínálok ügyfeleim részére! Edzett üvegből készítek biztonsági zuhanyfalakat, paravánokat, illetve kirakatüvegek készítésénél ragasztott biztonsági üveget ajánlok, ami azt eredményezi, hogy erőszakos behatás esetén nem hullik szét az üvegfelület, mivel két réteg üveg egy víztiszta biztonsági fóliával van összelaminálva.

Természetesen probléma esetén hétvégén is rendelkezésre állok, ha gyorsan üvegezésre van szükség, hívjon bizalommal!

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Gulden Zsolt
Telefon:+36-1-262-8661, +36-20-934-3350
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek