Kőbányai Happy Dog Kutyaiskola

1108 Budapest, Hangár u. 2. | +36-1-265-1674 | http://kutyasuli.com

Oszd meg másokkal!

Desktop

Megalakulásunk óta munkálkodunk a kulturált kutyatartás népszerűsítésén és felkészítjük sportolóinkat a hazai és nemzetközi versenyekre. Ma már egyre több iskolán igyekeznek megvalósítani azt a kulturált környezetet, ami nálunk már sok éves gyakorlat. Munkánkban felhasználjuk a legkorszerűbb technikai eszközöket (számítógép, Internet digitális- és videotechnika).

A jó hangulathoz hozzájárul a színvonalas büfé.

Az iskolánkon elsőként valósulhatott meg az esti gyakorláshoz nagy segítséget nyújtó világítási rendszer. Azóta a korai sötétedés ellenére is magas színvonalú felkészítést tudunk biztosítani.

Öt éve beindult és sikeres az agility kiképzés. A szakembergárda (arany-, ezüst-, bronzkoszorús mesterkiképzők, küllem és teljesítménybírók, vizsgázott kiképzősegédek) záloga annak, hogy az eredményes tizenhét évhez méltón folytatjuk munkánkat.

Nyitvatartás:

A tanfolyamok a honlapon található időpontokban indulnak. A kutyaovi szombaton, szintén a honlapon található időpontokban várja a gazdikat és kedvenceiket.

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek