KÖBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület

1108 Budapest, Venyige u. 3. | +36-1-433-1180 | http://www.kobe.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A KÖBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület Magyarország legnagyobb magyar tulajdonú, nem életbiztosítója. A szervezetet 1996-ban alapította a legnagyobb hazai fuvarozói szövetség (FUVOSZ) és tagszervezetei, magánszemélyek, továbbá egyéb fuvarozáshoz kötődő szervezetek. Az alapítás óta eltelt több mint 15 év során a non-profit szervezeti forma alapvetően meghatározta a KÖBE működését, amely ezáltal a tagok biztosítási igényeit mindig a lehető legkedvezőbb feltételek mellett igyekezett kielégíteni.

A KÖBE magas színvonalú biztosítási szolgáltatásait garantálja, hogy a képződött eredményt tőkefeltöltésre, szolgáltatásfejlesztésre fordítja, és kedvező biztosítási díjai kialakításánál is figyelembe veszi. A 1996. évi alapítása óta eltelt tizenhat esztendőben az egyesület taglétszáma, díjbevétele és vagyona is dinamikusan fejlődött. A KÖBE fejlődését elsősorban innovatív termékeinek és a hazai piac igényeihez való rugalmas alkalmazkodásnak köszönheti, amellyel folyamatosan versenytársai előtt jár. Mi vezettük be például először a Kötelező és casco egy áron biztosítási csomagot, az Önrész biztosítást, illetve a magyar útviszonyok és a hazai autósok igényeihez illeszkedve itt fogant meg a Defekt, gumiabroncs és kátyúkár biztosítás ötlete is. A kedvező díjak, a folyamatosan bővülő szolgáltatáspaletta és az állandó fejlesztések eredményeképpen a biztosítási szerződések száma 2012. év elején meghaladta a 200.000 darabot. Az egyesület díjbevétele 2011-ben több mint 7 milliárd forint volt, és közel 15.000 darab kárt rendeztünk.

Kiemelten fontos számunkra, hogy ügyfeleink biztonságban érezzék magukat. Ezt garantálja az egyesült 7.5 milliárd forintot meghaladó tartalékalapja is, amely garanciát ad a károk biztonsággal rendezésére. Ezen felül az ügyfelek teljes körű biztosítási védelmét szavatolja a neves európai viszontbiztosítókkal kötött viszontbiztosítási szerződés.
Nemcsak biztosítási portfóliónkat törekszünk teljeskörűen ügyfeleink igényeire szabni, hanem működési folyamataink kialakítása során is figyelünk arra, hogy azok maximálisan az ügyféligényekhez illeszkedjenek. Ennek megfelelően, az elmúlt években jelentős informatikai beruházást hajtottunk végre, hogy a legmodernebb technológiájú adminisztrációs és informatikai háttérrel állhassunk az ügyfelek rendelkezésére.

Szolgáltatásaink
Lakossági ügyfeleink számára személyes igényekre szabott biztosítási megoldásokat kínálunk, legyen szó otthon (Easy, Otthon), jármű (Kötelező gépjárműfelelősség, CASCO és önrész biztosítás, Defekt és kátyúkár biztosítás, KÁF, FÁF, taxi) vagy épp egyedi élethelyzetek (Felvételi biztosítás) biztosításáról.
Számos biztosítási lehetőség áll vállalati ügyfeleink rendelkezésére is, akik a széleskörű egyedi és flotta járműbiztosításokon túlmenően csoportos személybiztosításokat is köthetnek nálunk – akár állandó jelleggel, akár csak egy-egy rendezvényhez, eseményhez kötődően.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 17.00
Kedd08.00 – 16.00
Szerda08.00 – 16.00
Csütörtök08.00 – 16.00
Péntek08.00 – 16.00
Ügyfélfogadás: hétfő: 08.00-17.00 kedd-péntek: 08.00-16.00

További információk:

Parkolás:saját parkolóban ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-433-1180
Email:kobe@kobe.hu
Honlap:http://www.kobe.hu
Facebook:http://www.facebook.com/kobebiztosito
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek